Klimbos Weert

Cadeaubonnen

Een cadeaubon van Klimbos Weert koop je gemakkelijk en snel online!

Geef een klimavontuur cadeau met een cadeaubon!
Leuk om te geven voor een verjaardag of als sinterklaas/kerstsurprise!

Je koopt een cadeaubon online via één van de onderstaande formulieren. Dit is dus zo geregeld!

Er is een cadeaubon van € 17,50 voor klimmers tot 14 jaar en er is een cadeaubon van € 22,50 voor klimmers van 14 jaar en ouder!

Kies de bon voor de leeftijd van de jarige op het moment van zijn verjaardag! Je kan meerdere cadeaubonnen per leeftijdsgroep tegelijk kopen. Wil je ook een cadeaubon kopen voor de andere leeftijdscategorie, dan moet je eerst je bestelling compleet afronden en dan opnieuw een cadeaubonbestelling maken voor de andere leeftijdscategorie!
Na het compleet invullen van het aanvraagformulier sturen we je door naar Ideal (NL) of Mr. Cash (BE). Zodra de betaling is ontvangen sturen wij je via e-mail de cadeaubon toe. Deze kan je dan direct uitprinten!
Tevens ontvang je per e-mail een formulier met daarop een speciale code en extra informatie. Met deze speciale code kan de ontvanger (of de ontvangers) dan online boeken voor klimmen 2,5 uur!

Kortom, je hebt super snel een gaaf cadeau om weg te geven wat geschikt is voor kinderen én volwassenen.

Heb je specifieke wensen m.b.t. het aankopen van een cadeaubon? Neem dan even contact op. We zijn bereikbaar via +31 (0)495 – 543 854  of vul het contactformulier in.

Tot 365 dagen na aankoop geldig.

Cadeaubon jonger dan 14 jaar

[recras-vouchers id="1"]

Cadeaubon 14 jaar en ouder

[recras-vouchers id="5"]