Klimbos Weert

 • Reserveren

  Onze outdoor escapes boek je altijd via onze website: Outdoor Escape Weert. Zo kan je gelijk zien of we nog plek hebben en jouw favoriete escape kiezen!

 • Groepen

  Combineer je de outdoor escape met een bezoek aan ons klimbos? Of wat dacht je van een E-Chopper tour? We hebben voor elke groep wat klaar staan!

 • Contact

  We denken graag met je mee! Heb je vragen, neem vooral contact met ons op. Reserveren van de outdoor escapes gaat in ieder geval altijd via de website!

 • Reserveren

  Reserveren is verplicht. Onze outdoor escapes boek je altijd via onze website: Outdoor Escape Weert. Zo kan je gelijk zien of we nog plek voor jullie hebben!

 • Outdoor Escape

  Met een koffer en een Ipad gaan jullie een moeilijke escape oplossen in het recreatiegebied. Je speelt in teams en gaat genoeg uitdaging vinden!

 • Groepen

  Sportteam, vriendengroep, bedrijf of school? We hebben voor jullie allemaal unieke arrangementen klaarstaan!

 • Contact

  We denken graag met je mee! Heb je vragen, neem vooral contact met ons op. Reserveren gaat in ieder geval altijd via de website!

Alles wat je moet weten!

Wat houdt het in?
Tijdens een outdoor escape ga je op pad met een team van 2 tot maximaal 6 personen. Je kan het wel met meerdere teams spelen. Jullie zullen een rondje lopen van ongeveer 3,5km door het recreatiegebied of het stadscentrum van Weert. Tussendoor krijgen jullie moeilijke puzzels die samen met de ActionPack en een Ipad moeten worden opgelost!
ActionPack
Tijdens je outdoor escape zal je gebruik gaan maken van een ActionPack. Elke escape heeft een hele verschillende er is dus genoeg variatie. In de ActionPack zitten allemaal fysieke puzzels die een hele extra dimensie toevoegen aan onze outdoor escapes!
Wat kost het?
Het ideale team bestaat uit 4 personen, maar je kan natuurlijk ook al met zijn 2-en de escape games oplossen. Het maximale aantal per team is 6 personen. De kosten per team bedragen € 85,- Het is mogelijk (en ook aan te raden) om met meerdere teams tegelijk te spelen!

Wat krijg je?

GermanDutch