Klimbos Weert

Tickets en info

Klimmen Klimbos

Klimmen in het klimbos is geschikt voor jong en oud! We hanteren en minimum lengte van 1,30m en garanderen uitdaging voor iedereen. 2,5 uur heb je de tijd om 4 verschillende routes te klimmen met oplopende moeilijkheid. Met een veiligheidsinstructie vooraf gaat het in ieder geval veilig worden!

Möchten Sie lieber in der Deutche Sprache eine Buchung machen?

Klimmen Kinderfeest

Wil jij het ultieme kinderfeestje vol met adrenaline en plezier? Kies dan voor onze speciale kinderfeest arrangementen! Je kan je klimavontuur uitbreiden met een frietje of wat te eten tussendoor. Of neem jij het echte klimdiploma mee naar huis? Dus met een volle buik en vol verhalen weer naar huis!

Outdoor Escape

Ben je opzoek naar een avontuur waarbij je met beide voeten op de grond blijft? Dan is een outdoor escape echt iets voor jullie. Met een koffer en een Ipad gaan jullie een moeilijke escape oplossen in het recreatiegebied. Je speelt in teams van 2 tot 6 personen en gaat genoeg uitdaging vinden!

Möchten Sie lieber unseren Deutche escape Website besuchen? 

Bootcamp

Bootcamp is een fitnessles van 1 uur waar verschillende kracht en conditie oefeningen gedaan worden in circuitvorm. De training wordt gegeven door een ervaren personal trainer en deze zorgt ervoor dat de oefeningen op jouw niveau zijn, ongeacht je fitheid. 

 
Teambuilding

Teambuilding

Voor grote groepen is het mogelijk om teambuilding te komen doen. In en rondom het Klimbos worden diverse teambuilding spellen uitgezet. Compleet verzorgd en vol met plezier gaat een Klimbos medewerker met jullie aan de gang!