Klimbos Weert

Tickets en info

Klimmen Klimbos

Klimmen in het klimbos is geschikt voor jong en oud! We hanteren en minimum lengte van 1,30m en garanderen uitdaging voor iedereen. 2,5 uur heb je de tijd om 4 verschillende routes te klimmen met oplopende moeilijkheid. Met een veiligheidsinstructie vooraf gaat het in ieder geval veilig worden!

E-Chopper tour

Een tour van 2 uur, 3 uur of een hele dag op één van onze elektrische choppers. Geniet van de prachtige omgeving van Weert op onze volledig geruisloze E-Choppers. Je zult zelf een rijbewijs of bromfietscertificaat moeten hebben, de rest regelen wij! De E-Choppers hebben een bereik tot maar liefst 55 kilometer!

Outdoor Escape

Ben je opzoek naar een avontuur waarbij je met beide voeten op de grond blijft? Dan is een outdoor escape echt iets voor jullie. Met een koffer en een Ipad gaan jullie een moeilijke escape oplossen in het recreatiegebied. Je speelt in teams van 2 tot 6 personen en gaat genoeg uitdaging vinden!

Bootcamp

Bootcamp is een fitnessles van 1 uur waar verschillende kracht en conditie oefeningen gedaan worden in circuitvorm. De training wordt gegeven door een ervaren personal trainer en deze zorgt ervoor dat de oefeningen op jouw niveau zijn, ongeacht je fitheid. 

 

Klimmen Kinderfeest

Wil jij het ultieme kinderfeestje vol met adrenaline en plezier? Kies dan voor onze speciale kinderfeest arrangementen! Je kan je klimavontuur uitbreiden met een frietje of wat te eten tussendoor. Of neem jij het echte klimdiploma mee naar huis? Dus met een volle buik en vol verhalen weer naar huis!

Teambuilding

Teambuilding

Voor grote groepen is het mogelijk om teambuilding te komen doen. In en rondom het Klimbos worden diverse teambuilding spellen uitgezet. Compleet verzorgd en vol met plezier gaat een Klimbos medewerker met jullie aan de gang!
GermanDutch