Klimbos Weert

Prijzen 2023

Hoeveel kost het om te klimmen? Je krijgt in ieder geval 2,5 uur de tijd!

Leeftijd vanaf 14

Leeftijd 13 of jonger

Groepen

Maar we doen nog veel meer dan alleen klimmen!

Outdoor Escape Weert

Klaar voor een echte uitdaging?

Outdoor Escape Weert

Tijdens een outdoor escape ga jij, samen met je vrienden, familie, collega’s, etc. op pad. Je gaat een route lopen die je naar de mooiste plekken in Weert brengt, maar met een twist. Je hebt namelijk een missie! Om deze missie te volbrengen word je op pad gestuurd met een Ipad en een ActionPack. Je voltooidt verschillende uitdagende opdrachten die leiden tot jullie escape.

Outdoor Escape Weert biedt verschillende uitdagende games aan, met het unieke element dat ze allemaal buiten gespeeld worden! Dit zorgt voor een enorm  speelveld waarbij er voor iedere groep, dé perfecte outdoor escape klaarstaat!

Bootcamp

Bootcamp is sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een instructeur. Voldoende afstand tot andere sporters is makkelijk te realiseren. Je werkt dus je “eigen” training af.  Tijdens de training worden  alle spiergroepen getraind door middel van oefeningen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt . Deze oefeningen kun je uitvoeren op je eigen niveau. De instructeur zal tijdens de les beschikbaar zijn voor vragen/uitleg en je kan dus differentiëren op niveau. Wat je niveau dus ook is; van beginner tot gevorderd, je traint op je eigen kunnen!
Schaf een losse les aan of ga voor een 10-rittenkaart!

Bootcamp