Klimbos Weert

Prijzen 2024

Hoeveel kost het om te klimmen? Je krijgt in ieder geval 2,5 uur de tijd!

Leeftijd vanaf 14

Leeftijd 13 of jonger

Groepen

Maar we doen nog veel meer dan alleen klimmen!

Outdoor Escape Weert

Klaar voor een echte uitdaging?

Outdoor Escape Weert

Tijdens een outdoor escape ga jij, samen met je vrienden, familie, collega’s, etc. op pad. Je gaat een route lopen die je naar de mooiste plekken in Weert brengt, maar met een twist. Je hebt namelijk een missie! Om deze missie te volbrengen word je op pad gestuurd met een Ipad en een ActionPack. Je voltooidt verschillende uitdagende opdrachten die leiden tot jullie escape.

Outdoor Escape Weert biedt verschillende uitdagende games aan, met het unieke element dat ze allemaal buiten gespeeld worden! Dit zorgt voor een enorm  speelveld waarbij er voor iedere groep, dé perfecte outdoor escape klaarstaat!

E-Choppertour

Ondek de mooi omgeving van Weert met een tour op één van onze elektrische choppers. Deze compleet geruisloze e-choppers zorgen voor een unieke manier om de omgeving te ontdekken. We bieden tours van van 2 of 3 uur en hebben zelfs de mogelijkheid om op een tweezitter te rijden! 

De tochten nemen je langs een aantal dorpen in gemeente Weert. Altweerterheide, Swartbroek, Ell en nog veel meer. Je hebt tijd zat om nog een drankje te doen bij één van de geweldige ondernemers die Weert te bieden heeft!

E-choppertour

De Alleskunner

Wie is de Alleskunner?

De Alleskunner

Geïnspireed door het TV-programma de Alleskunner bieden wij verschillende spellen aan iedere groep aan om de echte Alleskunner te vinden! 
Bij het tv-programma doen er 100 mensen mee aan een aantal hele simpele spellen. Bij elke spel valt er één deelnemer af totdat de Alleskunner overblijft. 

Bij ons zullen ook hele simpele spellen gespeeld worden, maar werken we met een puntensysteem om de Alleskunner te bepalen. Deze ‘simpele’ spellen lijken heel gemakkelijk, maar onder tijdsdruk zijn ze toch heel lastig! De spellen variëren aan de hand van groepsgrootte en weersomstandigheden. Ze worden constant bijgewerkt en zullen op de groep afgestemd worden! 

*Minimale groepsgrootte is 16!

Bootcamp

Bootcamp is sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een instructeur. Voldoende afstand tot andere sporters is makkelijk te realiseren. Je werkt dus je “eigen” training af.  Tijdens de training worden  alle spiergroepen getraind door middel van oefeningen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt . Deze oefeningen kun je uitvoeren op je eigen niveau. De instructeur zal tijdens de les beschikbaar zijn voor vragen/uitleg en je kan dus differentiëren op niveau. Wat je niveau dus ook is; van beginner tot gevorderd, je traint op je eigen kunnen!
Schaf een losse les aan of ga voor een 10-rittenkaart!

Bootcamp

GermanDutch