Klimbos Weert

Ons terras

Genieten in het bos!

Geniet van de rust in recreatiegebied de IJzeren Man op ons heerlijke terras. 

Het terras is uiteraard toegankelijk voor de groepen die aan één van onze activiteiten deelnemen. Ook wandelaars/fietsers die gewoon van de natuur komen genieten zijn van harte welkom om iets van onze menukaart te bestellen!

We bieden verschillende drankjes, ijsjes en alles voor de kleine en grote trek aan! Neem vooral eens een kijkje op ons menu! 

Ook aan de 4-voeters is gedacht. Kom je een rondje wandelen met de hond en kan die wel wat energie gebruiken? Kom even langs de honden pitstop! 

Honden Pitstop

Uniek bij Klimbos Weert is de honden pitstop! Na zo’n heerlijke wandeling door de natuur kan iedereen wel een slokje drinken en wat lekkers gebruiken. Dus ben je in de buurt met de hond? Kom vooral even langs voor een koekje en een slokje water voor de hond!

Zelf mag je natuurlijk ook gebruik maken van de ‘mensen pitstop’ 😉

Koffie met Limburgse vlaai?

Komen jullie met een groep van 16 personen of meer? Dan heten we jullie graag welkom met een stuk echte Limburgse vlaai van de bakker en een kopje koffie of thee. 

Heb je hier interesse in? Via het offerte formulier is dit extra bij te reserveren. Zorg er wel voor dat je dit minimaal een week van te voren door gegeven hebt!

GermanDutch