Klimbos Weert

Heb je vouchercodes gekregen via het zomerpakket van de gemeente Weert of Nederweert? Dan moet je wel nog zelf je klimtickets boeken via onze website!
Dat gaat heel gemakkelijk, volg het onderstaande stappenplan en dan zien we je snel!

  1. Je gaat naar Tickets – Klimbos Weert    of plak https://klimbosweert.nl/tickets/ in je browser
  2. Klik op de button “reserveer” onder het kopje Klimmen Klimbos
  3. Lees de voorwaarden en klik op de button “volgende”
  4. Klik vervolgens in de kalender op de gewenste datum
  5. Geef het aantal klimmers onder de 14 jaar en het aantal klimmers van 14 jaar en ouder in en kies vervolgens bij beide leeftijdscategorieën de gewenste starttijd. Tijden die niet meer zichtbaar zijn, zijn dus al vol voor je gekozen aantal klimmers.
  6. Vul de eerste ontvangen code in, als deze is geaccepteerd zie je in het overzicht het bedrag van die klimmer niet meer op het totaal staan. Vul vervolgens de volgende code in. Dit herhaal je tot je alle code die je wil gebruiken hebt ingevoerd.
  7. Heb je meer klimmers geboekt dan waarvoor je codes hebt, dan staat er dus nog een te betalen bedrag in het overzicht!
  8. Klik op volgende en vul de gevraagde gegevens in, vink aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en vervolgens op “maak reservering”  of als je een bedrag hebt openstaan op “betaling starten”
  9. Moet je nog iets betalen?  Dan klik je op iDeal en betaal je dus het bedrag via iDeal. Na afronding van de betaling is de boeking gemaakt
  10. Als de boeking is gemaakt ontvang je binnen 15 minuten een bevestigingsmail in je mail met daarbij de alg voorwaarden, de opdrachtbevestiging én een vrijwaringsformulier! Geen mail ontvangen?  Check je spam map of neem contact op. Wellicht je een foutje gemaakt met het invoeren van je eigen mailadres 😊

 

 

GermanDutch