Klimbos Weert

Klimmen in Klimbos Weert is een activiteit die 2,5 uur in beslag neemt. Maar er zijn ook verschillende arrangementen beschikbaar. Als je een hele dag wilt verblijven in het mooie recreatiegebied de IJzeren Man dan kan je dus het klimavontuur uitbreiden met andere activiteiten. Zo kan je combinaties maken met een Outdoor Escape game,  Zwembad De IJzeren Man, waterskibaan De IJzeren Man, dagstrand het Blauwe Meertje of een educatief programma bij het Natuur- en Milieucentrum. In Klimbos Weert kan je als extra aanvulling ook kiezen voor teambuilding of een GPS tocht.

Het is mogelijk om een kopje koffie met Limburgse vlaai te boeken. Of je kiest voor een frietje met snack en een drankje als afsluiter. Een heerlijke barbecue behoort ook tot de mogelijkheden.

Klimbos Kinderfeestje 

Het feestje begint in het klimbos met een instructie en daarna 2,5 uur klimmen over de 4 parcours in het klimbos. Vervolgens ga je naar de BeachClub (de horeca in het zwembad) en krijg je een frietje met een saus, een snack en een glas frisdrank. Je betaalt de prijs voor het klimmen en daarnaast € 7,- voor de friet met snack (keuze uit frikandel, kroket, knakworst of halal-frikandel) en frisdrank.
Voor ouders/begeleiders die niet klimmen is het mogelijk om dit laatste optioneel bij te boeken.

Klimmen & Outdoor Escape

Voordat je gaat klimmen eerst de wereld redden? Dat kan met Outdoor Escape Weert. Je loopt een route van ongeveer 3 kilometer door het recreatiegebied de IJzeren Man (hier is het klimbos ook gelegen). Je lost verschillende uitdagende puzzels op met behulp van je Actionpack. Er zijn 2 verschillende escapes om te spelen Operation Mindfall en Magic Portal

Op zoek naar een actief dag vullend programma? Dan is dit dé optie!

Klimmen & Vlaai

Ontvangst met koffie en vlaai in het klimbos voor slechts € 5,00 per persoon. Daarna ga je de sportieve uitdaging aan want je gaat samen klimmen over de 4 parcours van Klimbos Weert. Koffie en vlaai is eventueel ook los te boeken maar wel met een minimum van 10 personen. Het is ook mogelijk om tussendoor of na het klimmen van een heerlijk stukje vlaai met koffie te genieten. Dit kan in overleg.

Dit is ook een leuk arrangement als niet iedereen mee wil/kan klimmen. Kijkers hebben gratis toegang tot het klimbos en zijn van harte welkom!

Klimmen & Teambuilding

Een groepsarrangement om daadwerkelijk iedereen aan het werk te zetten. 😉 Naast klimmen kan je namelijk teambuilding doen in Klimbos Weert! De instructeur neemt (een gedeelte van) de groep mee naar verschillende teambuilding activiteiten. Allemaal in en rondom het klimbos. Dit zijn allemaal activiteiten om teamvorming te bevorderen.
Bekijk meer informatie over teambuilding.

Klimmen & Barbecue

Een groepsarrangement waarmee je een actieve ochtend of middag combineert met een heerlijke afsluiting. Kies bijvoorbeeld voor het arrangement klimmen & barbecue in recreatiegebied de IJzeren Man. Alles op één plek geregeld. Lekker gemakkelijk! Kijk ook eens naar onze samengestelde arrangementen voor bedrijfsuitjes of familiedagen. Dit is een perfecte combinatie en het meest gekozen door groepen!

Natuurlijk zijn alle mogelijkheden ook los te boeken. Daarvoor kan je het beste even een offerte aanvragen of bel ons via 0495-543854.
Offerte aanvragen: Klimmen & Barbecue

Tip 1: Klimmen & Zwemmen

Werk je eerst in het zweet bij Klimbos Weert en ga daarna lekker zwemmen bij Zwembad de IJzeren Man of in het natuurwater van Het Blauwe Meertje. Je start met een klimsessie van 2,5 uur, daarna kan je naar zwembad de IJzeren Man (binnen- en buitenbad) of naar dagstrand het Blauwe Meertje (let op de sluitingstijd van deze zwembaden bij het reserveren van het klimmen.
Je boekt bij ons je klimsessie en vervolgens boek je bij het zwembad op de website of koopt een entreekaartje aan de kassa van het zwembad of het dagstrand

Klik hier voor info over Zwembad & Waterskibaan de Ijzeren Man

Klik hier voor info over het Blauwe Meertje

Tip 2: Klimmen & Waterskiën

Ben jij graag lekker bezig en hou je van een avontuur? Dan is klimmen & waterskiën een perfecte activiteit voor jou! Deze unieke combinatie brengt je een dag vol spanning en plezier. Na 2,5 uur klimmen of 1,5 uur waterskiën wissel je van activiteit. Beide locaties zijn gelegen in recreatiegebied De IJzeren Man en liggen op z’n 200 meter loopafstand van elkaar. In verband met omkleden en naar de andere activiteit lopen reken je voor de totale activiteiten minimaal 5 uur!
Kom je eerst klimmen en ga je daarna nog waterskiën, dan kan je na het waterskiën nog tot sluitingstijd in het zwembad verblijven, dus dan wordt het een hele relaxte afsluiting van je actieve dag!!

Boek je waterski avontuur zelf bij  Waterskibaan De IJzeren Man  en boek je klimavontuur op onze website!

GermanDutch