Klimbos Weert

Teambuilding in het klimbos

Soms is het gewoon een uitdaging. Het samenstellen van een leuk programma voor een grote groep of een zeer gevarieerde groep. Denk aan: jong en oud, sportief en niet-sportief, geen hoogtevrees en wel hoogtevrees. En zo zijn er nog tal van tegenstellingen te bedenken waar jij als organisator mee te maken hebt. Dat begrijpen wij bij Klimbos Weert heel goed. Daarom kan je naast klimmen ook gebruik maken van meerdere arrangementen.
Teambuilding in en rondom het klimbos behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee zet je daadwerkelijk de hele groep aan het werk.

Klimmen én teambuilding

Ideaal voor grote en kleine groepen waarvan iedereen wil/kan klimmen én daarnaast ook teambuilding wil doen. Je gaat eerst 2,5 uur klimmen en daarna verzorgt de instructeur een compleet teambuilding programma in en rondom het klimbos. Andersom kan natuurlijk ook. Voor zeer grote groepen is deze combinatie ideaal omdat we te maken hebben met een maximale capaciteit in het klimbos. Door deze combinatie aan te bieden kan je toch iedereen laten klimmen omdat je halverwege de dag wisselt van activiteit.

Klimmen óf teambuilding

Uitermate geschikt voor een groep waarvan niet iedereen durft te klimmen. Zo gaat een gedeelte van de groep klimmen over de 4 parcours in het klimbos. En een ander deel van de groep word door de instructeur meegenomen voor teambuilding activiteiten op de grond. Geen excuus meer, iedereen kan hieraan meedoen 🙂 De hele groep is lekker actief bezig en je kan elkaar zien omdat alles in en rondom het klimbos is georganiseerd. Bij teambuilding moet je denken aan een spinnenweb, een big bag race, een bamboechallenge en nog véél meer!

 

Minimaal 10 deelnemers
Klimmen & teambuilding
vanaf € 31,50 per persoon

Minimaal 10 deelnemers
Klimmen vanaf € 16,50 per persoon
Teambuilding vanaf € 12,50 per persoon

GermanDutch