Klimbos Weert

Yes, de nieuwe klimroutes zijn klaar, goedgekeurd en weer open voor jullie!

Klimbos Weert heeft dus weer 4 klimroutes! Afgelopen maand zijn de hindernissen tussen de bomen verwijderd en zijn er nieuwe klimroutes gebouwd op Douglas houten palen. De routes staan natuurlijk nog steeds tussen de bomen, waardoor je nog steeds de ervaring hebt dat je in een bos klimt!

Deze palen staan in een zeshoek en hebben 2 hoogte niveaus; 3,5 mtr en 7 mtr
Het nieuwe parcours 1 (P1) start met een zeshoek met diverse hindernissen waarna je via een zippline naar een andere zeshoek gaat en daar ook een “rondje” maakt door de hindernissen om vervolgens weer terug te zippen naar de begin zeshoek.

Het parcours dat boven je hangt in de 2 zeshoeken van P1 is parcours 3 (P3), zelfde verhaal als bij P1, alleen klim je dan dus op 7 mtr boven de grond.
Nadat je P1 hebt afgelegd, ga je natuurlijk eerst naar P2. Dit is het parcours dat we verleden jaar al hebben geplaats, dus ook een zeshoek met hindernissen, alleen ga je na een ronde omhoog naar de ronde op 7 mtr en eindig je met de zippline.

Ook parcours 4 kent 2 rondes in een zeshoek, alleen hebben we die wel een tikkeltje uitdagender gemaakt dan het “oude” P4… dus die is echt wel een stuk lastiger dan voorheen!

Heb jij al zin om te komen klimmen?  Boek online je datum en starttijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *