Klimbos Weert

Seizoen 2024

Wij zijn er in ieder geval al klaar voor!

Seizoen 2024 Klimbos Weert 

Het huidige seizoen is nog niet eens voorbij, maar we zijn ons natuurlijk alweer druk voor aan het bereiden op het volgende!
Maar eerst even een korte terugblik op 2023. Wat is ons bijgebleven en hoe gaan wij nog beter worden in 2024!
* We begonnen met de bouw van 3 nieuwe routes. Deze hebben we dit seizoen voor het eerst in gebruik genomen en wij (en jullie ook) zijn er erg blij mee! Dat is mooi, wij gaan deze weer opnieuw laten keuren en zorgen dat alles weer veilig is en blijft voor 2024!
* Het lijkt ver weg, maar wat was het voorjaar top! Veel klimmers die van de nieuwe routes hebben genoten, zo zien we het graag
* De zomer begon met regen, regen en nog eens regen. Gelukkig enigszins bijgetrokken, maar we zijn blij dat we nog steeds genoeg bikkels hebben die ondanks de regen komen klimmen!
* Nu is het tijd om het seizoen af te sluiten. November zijn we nog regulier geopend en vervolgens alleen nog voor groepen van minimaal 16 personen. Maar ook tijdens de kerstvakantie nog geopend! Vanaf midden februari 2024 weer regulier geopend.

En over openingstijden gesproken. De openingstijden van 2024 staan ook al op de website en zijn zelfs al te boeken en te reserveren! Neem maar eens een kijkje!

In 2023 hebben we de meeste jaarabonnementen ooit verkocht.
Het begint voor steeds meer avonturiers duidelijk te worden dat een abonnement toch wel erg goedkoop is! Wij vinden het ook erg leuk dat jullie soms wel elke week terugkomen, dus schaf deze zeker weer aan voor 2024!

Abonnement t/m 13 jaar               € 75,-
Abonnement 14 jaar en ouder      € 95,-

Dat dit wel héél voordelig is als je vaker komt klimmen kan je zelf uitrekenen ;-).
In 2024 kost één keer klimmen voor kinderen t/m 13 jaar namelijk € 19,- per persoon. En 14 jaar en ouder € 23,- per persoon.

Dit jaarabonnement sluit je af via deze pagina. Kies een datum die beschikbaar is in het systeem en reken het abonnement af via Ideal (NL) of MR. Cash (BE). Je ontvangt daarna een e-mail met meer informatie!

Wij gaan dit seizoen nog mooi afsluiten en zien jullie graag weer midden februari (of toch nog in november of de kerstvakantie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GermanDutch