Klimbos Weert

Nieuwe outdoor escape – Blackout

Het is nu 2 jaar geleden dat wij zijn begonnen met voor ons iets compleet nieuws, Outdoor Escape Weert. En wat een succes is dit geweest! Dit innoverende idee heeft ons een aantal mooie artikelen op The Hike en The Outdoors opgeleverd. Er zijn al meer dan 800(!) teams geweest die één van de spellen heeft gespeeld en het heeft ons alleen maar lovende reviews opgeleverd.  Het was wel duidelijk voor ons, dit is een geweldige aanvulling van ons klimbos! 

Nu 2 jaar verder zijn de huidige escapes Magic Portal, Magic Portal Kids versie en Operation Mindfall nog even populair als toen we er mee begonnen waren, maar er zijn al een aantal teams die beide escapes al gespeeld hebben. Dus bij deze introduceren wij graag ‘Blackout’ – Hacking is a dangerous thing. 

In Blackout is de stad gehackt door een onbekende groep hackers, waardoor een van de grootste bedreigingen van de moderne tijd is ontstaan: een Blackout! Het gevolg is de complete ineenstorting van de moderne wereld zoals we die kennen. De bevolking weet niet dat je stad op dit moment al op noodstroom draait. Je hebt slechts 2,5 uur  om de hackers te stoppen, de stroomvoorziening te herstellen en de grootste catastrofe in de moderne geschiedenis te voorkomen!

Zijn jullie de hackers die we nodig hebben? 

Je kan natuurlijk een nieuwe ActionPack verwachten, nieuwe puzzles en dezelfde uitdaging als in Operation Mindfall.

Hierbij nog een foto van de Actionpack of reserveer anders maar gelijk 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GermanDutch